* Păpădia, leurda, ştirul, ştevia sunt doar câteva dintre plantele „minune” excelente pentru detoxifiere şi slăbit. Sunt bogate în vitamine, minerale, scad colesterolul, întăresc imunitatea şi au foarte puţine calorii. Cel puţin trei dintre cele cinci mese zilnice trebuie să conţină verdeţuri sub diferite forme: salate, ciorbă, felul doi. Păpădia detoxifiază şi protejează ficatul. Ca orice altă plantă, păpădia poate să îşi găsească locul în mâncare. Are aceleaşi proprietăţi ca şi verdeţurile, fiind bogată în vitamine. Dă un gust deosebit salatelor, datorită gustului său puţin amărui, scrie doctorulzilei.ro.
* O echipă de cercetători de la Universitatea de Tehnologie Tampere (Finlanda) lansează o nouă provocare pentru cei care au ca scop real pierderea în greutate: dacă vreţi să slăbiţi mult, cântăriţi-vă zilnic; dacă vreţi să vă menţineţi, cântăriţi-vă o dată pe săptămână, dar numai în ziua de miercuri, întrucât, analizând fluctuaţiile de greutate pe parcursul unei săptămâni, kilogramele corecte (şi cele mai puţine) sunt înregistrate, conform studiilor, numai în ziua de miercuri, scrie revista Psychologies.ro