Fiul fostei judecătoare Veronica Cîrstoiu, Florin Cergan, a fost condamnat definitiv la patru ani şi opt luni de închisoare cu executare pentru ucidere din culpă. Florin Cergan a provocat un accident rutier, în 2011, în urma căruia au murit un preot, soţia şi fiica lor.

Florin Cergan, fiul fostei judecătoare Veronica Cîrstoiu, a fost găsit vinovat de uciderea din culpă a trei persoane, în urma accidentului pe care l-a provocat în martie 2011. Astfel, Curtea de Apel Ploieşti l-a condamnat definitiv la patru ani şi opt luni de închisoare. Sentinţa este definitivă.

Cumplitul accidentul a avut loc în Târgovişte, în luma martie 2011. Florin Cergan, pe atunci preot în Parohia Lăculeţe din comuna Glodeni, conducea un bolid. Acesta a intrat într-un autoturism în care se aflau un preot, soţia şi fiica lor, în vârstă de 15 ani. Toţi trei decedaţi au murit în urma accidentului. Martorii au declarat că Florin Cergan conducea cu peste 100 de kilometri pe oră.

Iniţial, fiul fostei judecătoare nu a recunoscut că se afla la volanul maşinii sale, însă a doua zi s-a prezentat la Poliţie şi a mărturisit că el a provocat accidentul. La câteva zile după tragedie, Arhiepiscopia Târgoviştei i-a ridicat lui Florin Cergan dreptul de a sluji.

Familia victimelor se judeca, în continuare, pentru despăgubiri în urma acestui accident, în cadrul unui proces civil.