Petre Apostol

Pentru al doilea an consecutiv, în judeţul Prahova se va desfăşura un turneu de handbal mixt, intitulat „Energy”, fiind organizat de singura echipă prahoveană de handbal mixt – AS Energy Handbal Ploieşti. Înfiinţată la începutul anului trecut, la iniţiativa lui Dragoş Jianu şi cu sprijinul arbitrului internaţional Romeo Ştefan, echipa ploieşteană a participat la numeroase alte competiţii de handbal mixt din ţară, remarcându-se, deja, la nivel naţional.
Gruparea ploieşteană va organiza, la finalul săptămânii, cea de-a doua ediţie a turneului „Energy”, la care vor mai participa încă 11 echipe: „4 Fun” Braşov, HCA Braşov, HCA Bucureşti, Spada Bucureşti, Victoria Bucureşti, Planet Win Bucureşti, Absolut Bucureşti, Acvila Bucureşti, Sport & Friends Buzău, Evo Handbal Bucureşti, Star Team Bucureşti. Întrecerea este organizată la Sala Polivalentă din Brazi şi la Complexul Sportiv „Tel George Junior” din Ploieşti. Mâine, meciurile vor începe de la ora 9.00, faza grupelor preliminare încheindu-se la ora 15.00, după care, de la ora 16.00, vor începe partidele eliminatorii. Duminică, întrecerea va debuta de la ora 10.00, semifinalele fiind programate o oră mai târziu. Finalele competiţiei sunt programate, la Brazi, de la ora 15.00 (finala mică), respectiv ora 16.00 (finala mare).
În grupa preliminară, Energy Handbal Ploieşti va juca în deschiderea turneului, sâmbătă, de la ora 9.00, la Brazi, al doilea meci fiind programat de la ora 13.00.
La ediţia de anul trecut a turneului „Energy”, formaţia ploieşteană a încheiat pe locul al cincilea din 14 echipe prezente la start, câştigătoare fiind Evo Bucureşti, urmată, pe podium, de „4 Fun” Braşov, respectiv de Phoenix Bucureşti.
Pentru gruparea ploieşteană, acesta va fi al doilea turneu din 2015 la care participă, în luna martie fiind prezentă la o întrecere similară disputată la Braşov, în organizarea echipei „For Smile”, la care s-a situat pe locul 11.