Marti, 17 martie 2015, continua seria Conferintelor practice pentru tineri BookLand Evolution, aducandu-i pe liceenii si studentii bucuresteni fata in fata cu profesionisti consacrati, ale caror reusite ii pot incuraja si motiva in dezvoltarea personala si profesionala. Evenimentul se desfasoara in intervalul orar 15:00-16:30 (liceeni) si 17:30-19:00 (studenti), la Sala „Marea Unire” din incinta Palatului Culturii.

Intrarea este libera!

In cea de-a doua zi a conferintelor invitatii speciali sunt : Sorin Petculescu (Fotograf), Laurian Manta (Cântaret), Dacian Dedu (Fondator gospodarie.net), Corina Ungureanu (Antrenoare/Gimnasta), Silvian Apollo (Responsabil Proces @ Accendo Training, Responsabil HR @ Spirala Cunoaşterii – Revista Oamenilor Inteligenţi) , Liviu Draghici (Senior Project Manager@ Vodafone România). Timp de 3 ore tinerii le vor cunoaste povestile de succes si le vor putea adresa intrebari, descoperind astfel secretul reusitei lor si ce anume a stat la temelia lui.

Moderatorul evenimentului este: Eusebiu Mihail Tudoroiu, Presedinte Consiliul Judetean al Elevilor Prahova.

“In fotografie totul trebuie sa vina de la sine: lumina se descopera, simtul vizual se educa, tehnica se invaţa, arta se simte, inspiraţia se dezvolta iar experienta se traieşte.”, spune Sorin Petculescu, care totodata va oferi tinerilor prezenti ocazia de a câstiga un curs foto acreditat in cadrul asociatiei Foto Club Ploiesti.
Caravana Conferintelor practice BookLand Evolution se va deplasa apoi in alte 11 orase din tara, poposind timp de o saptamana in fiecare. Urmatorul oras din itinerariu este Ploiesti.
Prima parte a Conferintelor (sesiunea de primavara) se va incheia in vara dupa 60 zile iar cea de-a doua parte (sesiunea de toamna) are aceeasi durata (21 septembrie – 4 decembrie); in total, peste 1.000.000 liceeni si studenti din 23 orase sunt invitati sa descopere solutii pentru viitorul lor profesional si sa isi largeasca orizontul de cunostinte multumita experientelor si ideilor impartasite de cei peste 800 profesionisti consacrati, care se vor alatura BookLand Evolution de-a lungul anului 2015.

BookLand Evolution le pune la dispozitie liceenilor inca o surpriza: este vorba de platforma online www.inPractica.ro, prin care au acces la programe de practica, internship, traineeship, part-time jobs si voluntariat in companii sau organizatii din Romania. In plus, in ultima zi de conferinta tinerii pot caştiga un loc gratuit in Tabara Coolturala BookLand!