Un autoturism furat din străinătate, o puşcă cu aer comprimat, materiale pirotehnice, precum şi mijloace materiale de probă au fost descoperite în urma a 15 percheziţii efectuate de poliţiştii din Prahova, astăzi, la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni de furt. 18 persoane au fost conduse la sediul I.P.J. Prahova, şase dintre acestea fiind reţinute.

La data de 18 februarie a.c., peste 90 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova – Serviciul de Investigaţii Criminale, Serviciul Criminalistic şi Serviciul pentru Acţiuni Speciale, împreună cu poliţiştii din Câmpina, Băicoi, Plopeni şi Floreşti, cu sprijinul poliţiştilor Secţiei de Poliţie Rurală Jilavele – I.P.J. Ialomiţa, au efectuat 15 percheziţii domiciliare.

Percheziţiile au fost efectuate pe raza mai multor localităţi din judeţul Prahova şi a localităţii Adâncata din judeţul Ialomiţa, la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni de furt din locuinţe şi societăţi comerciale, săvârşite în cursul anilor 2014 şi 2015.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost descoperite mai multe mijloace materiale de probă, precum şi un autoturism care figurează ca fiind furat din străinătate, o armă cu aer comprimat, precum şi mai multe obiecte pirotehnice deţinute fără drept.

La sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova au fost conduse 18 persoane, bănuite că ar fi participat, sub diferite forme de autorat, la săvârşirea infracţiunilor, şase dintre acestea fiind reţinute.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.