La 10 ani de la calificarea în fazele superioare din FIBA Europe Cup, campionii de la CSU Asesoft iau pulsul Top 32 EuroCup într-o atmosferă de sărbătoare, la Sala Sporturilor „Olimpia”. Miercuri, de la ora 19:00, cu 30 de minute înaintea începerii partidei cu Partizan Belgrad, ultima a sezonului regulat, toţi juniorii clubului Asesoft vor fi premiaţi pentru rezultatele excelente obţinute în acest an.

Moş Crăciun le va oferi copiilor dulciuri şi fructe, precum şi materiale promoţionale cu însemnele clubului, toate acestea fiind puse la dispoziţie prin amabilitatea spnsorilor Radpro Auto, Aquila, Firenze, Crisco, Danone şi Moving Express, dar și a doi dintre prietenii Moșului, Carmen și Marius. După festivitatea de premiere, micuţii, însoțiți de mini-majoretele clubului vor lua loc în tribune alături de prieteni, părinţi şi bunici, pentru următoarea etapă pregătită de organizatori. La anunţul crainicului sălii, toţi spectatorii prezenţi la ultima seară baschetbalistică în „Olimpia” din 2014 vor arunca pe parchet, după modelul ultimilor ani, jucării de pluş aduse de acasă, care vor fi ulterior strânse şi donate copiilor din centrele de plasament.

Pe această cale, CSU Asesoft face apel către toţii iubitorii de baschet din Ploieşti să vină la sală în număr cât mai mare şi să ia parte la o seară de neuitat pentru absolut toţi cei prezenţi. De la fanii pătimaşi din tribune la eroii de pe teren, de la cei mai mici juniori ai clubului la jucătorii care bat la uşile formaţiei satelit, cu toții avem șansa să ne transformăm în ajutoarele lui Moș Crăciun, aducând o jucărie de pluș pe care o vom arunca pe parchet.

În altă ordine de idei, CSU Asesoft va organiza spre sfarsitul saptamanii, tot la Sala Sporturilor „Olimpia”, şi festivitatea de premiere a mini-majoretelor clubului, care au pregătit un frumos spectacol de muzică și dans.