Minor bănuit de furt din magazin identificat în cursul nopții. Bunuri sustrase: țigări și sticle de băuturi alcoolice în valoare totală de aproximativ 2.400 lei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de furt.

Bărbat bănuit de furt dintr-un centru comercial din municipiul Ploiești identificat. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Bărbat bănuit de furt din agenție de pariuri din municipiul Ploiești a fost identificat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de furt.

Două femei în vârstă de 19 ani au fost depistate în centrul municipiului Ploiești în timp ce apelau la mila publicului, solicitând diverse sume de bani, prin folosirea unor copii minori. În cauză au fost întocmite două dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de folosire a unui minor în scop de cerșetorie.

Doi bărbați bănuiți de sustragerea a patru arbori au fost identificați de polițiști din cadrul Postului de poliție Cosminele. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

· Bărbat bănuit de furtul a două porți metalice de pe raza comunei Gura Vadului a fost identificat de către polițiștii prahoveni. În cauză se efectuează cercetări într-un dosar penal care vizează săvârșirea unei infracțiuni de furt.