Pe 27 noiembrie a fost inaugurată noua secție de neonatologie a Maternității Ploiești, o investiție de 2.7 Milioane Euro.
Dalkia a contribuit la acest proiect cu montarea a două centrale de tratare aer- instalații speciale de filtarare a aerului- pentru două săli de operații. Prin punerea în funcțiune a celor două echipamente, ce utilizeaza agentul termic furnizat de Dalkia, se garantează atât o temperatură constantă și confortabilă, cât și cea mai bună calitate și sterilitate a aerului, pentru siguranța pacienților. Aceste servicii furnizate de operatorul de termoficare se adaugă celui de alimentare cu energie de termică, Maternitatea fiind unul dintre clienții sistemul centralizat de încălzire.
În plus, o echipă dedicată a Dalkia va colabora în permanență cu reprezentanții Maternității în așa fel încât să se asigure o funcționare și exploatare sigură, eficientă și continuă a celor două centrale de tratare aer.
Experiența, expertiza, simțul responsabilității și munca în echipă sunt numai câteva dintre valorile pe care Dalkia le va utiliza în colaborarea cu Spitalul de Obstretică și Ginecologie din Ploiești, știind că obiectivele noastre sunt aceleași cu cele ale conducerii instituției: siguranța și confortul pacienților, obținute în condiții tehnice, economice și de mediu înconjurător optime.