La finalul săptămânii trecute, asistentul de Liga a III-a, Cătălin Popovici, a avut parte de un eveniment fericit în viaţa sa, unindu-şi destinele cu aleasa inimii sale, Anca (în foto). La petrecerea care a avut loc sâmbătă seara, la un cochet restaurant din Bucureşti, peste 150 de invitaţi au urat „Casa de Piatră” tinerilor căsătoriţi. Naşii familiei Popovici au fost Adrian (arbitru de Liga I) şi Raluca Ilyeş. Printre interpreţii de muzică s-a aflat şi Ana Maria Mirică îndrăgita artistă ploieşteană de la teatrul „Toma Caragiu” şi, totodată, participantă la „Vocea României”.

Bronz pentru ploieşteni

Prima etapă a play-off-ului Campionatului Naţional de fotbal-tenis s-a desfăşurat la finalul săptămânii trecute, la Ploieşti. După ce au încheiat sezonul regulat pe poziţia secundă, singura grupare prahoveană participantă în competiţie, CSU Ploieşti, a rămas pe acelaşi loc şi după runda din play-off. Elevii antrenorului-jucător Cristian Perianu au luat două locuri trei în probele de simplu şi dublu, pentru ca în întrecerea de triplu să se claseze pe poziţia a IV-a a ierarhiei finale. Medaliile de aur la turneul de la Ploieşti au revenit dâmboviţenilor de la Pro Activ Târgovişte, care astfel au luat un avans considerabil în a câştiga Campionatul Naţional. Clasamentul final după etapa de debut a play-off-ului este următorul:
1. Pro Activ Târgovişte 26 puncte
2. CSU Ploieşti 19
3. N-V Cluj 18
4. Chimia Rm. Vâlcea 13
5. Shinto Bucureşti 9
6. Victory Cluj 9
7. Olimpic Piteşti 6
8. Topaz Bucureşti 5

Teren nou la Drăgăneşti

Una dintre echipele constante din Liga A, din ultimii ani, este Progresul Drăgăneşti, trupa antrenată de Iulian Vasile clasându-se poziţia a 10-a cu 21 de puncte. Pentru a asigura cele mai bune condiţii jucătorilor săi, primarul Ion Dumitrache intenţionează să construiască un nou stadion la Drăgăneşti, iar la cele afirmate anterior a declarat: ”Am făcut un proiect pentru construirea unui stadion. Locația ar fi în centrul comunei, lângă târgul tradițional. Am avea, atunci, o mai largă susținere a celor care iubesc fotbalul în Drăgănești”.