Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost găsit spânzurat în noaptea de miercuri, 22 octombrie spre joi, 23 octombrie, în jurul orei 2. 30, în casa în care locuia, din Băicoi. Descoperirea macabră a fost făcută de către o persoană apropiată victimei, care a sunat la numărul unic de urgență “112”.
Din primele cercetări ale polițiștilor criminaliști a reieșit că bărbatul avea o concubină plecată, de aproximativ cinci ani, la muncă în Italia, unde își găsise un alt prieten. Cu o zi înainte de tragedie, femeia ar fi sunat-o pe mama ei – care locuia în aceeași casă cu victima – și i-ar fi spus să-l anunțe pe fostul concubin să plece din casă, deoarece nu vrea să mai aibă nicio legătură cu el. La auzul veștii, bărbatul ar fi avut o cădere psihică, recurgând la gestul extrem – sinuciderea.
Trupul neînsufleţit a fost transportat, pentru efectuarea necropsiei, la Serviciul de Medicină Legală (SML) Ploiești, iar în cauză a fost deschis dosar penal pentru “moarte suspectă”, care este instrumentat de un procuror.

Detalii, în ediţia de mâine a ziarului Prahova.