Cristi Damian

Etapa a XIII-a din Liga A se va disputa pe parcursul a două zile, astăzi și sâmbătă. În prima zi sunt programate doar două întâlniri, capul de afiș fiind întâlnirea dintre Petrolistul Boldești și AFC Bănești Urleta – o dispută între două formații care au în componență mulţi jucători de valoare, cu „CV” de eşaloane superioare. O altă întâlnire care va avea loc în cursul zilei de astăzi este duelul dintre CSO Plopeni și Conpet Ploiești, meci care în urmă cu câțiva ani era programat la nivelul Ligii a III-a. Acum însă, ambele grupări au ajuns la ”județ”. Dacă trupa din Plopeni este una dintre formațiile bune ale campionatului, de partea cealaltă transportatorii de țiței prin conducte ”nu supără pe nimeni”, având doar un singur punct acumulat până acum!
În cea de-a doua zi a etapei sunt programate celelalte șase jocuri ale rundei. Meciul cel mai interesant va fi derbiul local dintre Avântul Măneciu și CSO Teleajenul Vălenii de Munte, ambele grupări aflându-se în partea superioară a ierarhiei provizorii, mai mereu fiind meciuri interesante între aceste formații. Și în subsolul clasamentului vor fi câteva jocuri deschise oricărui rezultat, în special la întâlnirile programate la Drăgănești, Ceptura sau Cornu.
Programul complet al rundei (inclusiv orele de începere pentru jocuri) este următorul:
Astăzi, ora 15.00:
CSO Plopeni – Conpet Ploieşti
Petrolistul Boldeşti – AFC Băneşti-Urleta
Sâmbătă, ora 11.00:
Progresul Drăgăneşti – Prahova Tg. Vechi
CS Ceptura – CSO Tricolorul Breaza
Avântul Măneciu – CSO Teleajenul Văleni
CS Păuleşti – AFC Brebu
CS Blejoi – Unirea Cocorăştii Colţ
Sâmbătă, ora 14.00:
CS Cornu – Voința Găzarul Surani
*AFC Fortuna II Poiana Câmpina va sta.

Fără meciuri de alegeri

Așa cum am mai informat, duminică, în ziua în care vor avea loc alegerile prezidențiale, nu se va disputa nicio partidă. Astfel, în afară de cele două jocuri din Liga A, programate în cursul zilei de astăzi, toate celelalte meciuri, de la toate eșaloanele, vor avea loc sâmbătă. În schimb, doar întâlnirile rezervate juniorilor nu se vor disputa, urmând a se desfăşura după ultima etapă a turului.