Ca urmare a scăderii accelerate a temperaturilor din ultima vreme și a prognozei comunicate pentru sfârșitul săptămânii, Dalkia anunță începerea sezonului de încălzire 2014-2015 începând de astăzi, 23 octombrie 2014.

De la această dată, toate instalațiile de distribuție vor intra în ritmul de funcționare pentru perioada de iarnă. Astfel, odată ajunse la parametri optimi, instalațiile vor livra energie termică pentru toți consumatorii racordați la sistemul centralizat, cu excepția celor ce înregistrează datorii sau care au solicitat amânarea desigilării vanelor, ca urmare a nefinalizării la timp a lucrarilor din interiorul blocurilor. Rămânem, ca și până acum, deschiși dialogului și identificării unor soluții rapide pentru a începe distribuirea de agent termic și stingerea datoriilor pentru toate Asociațiile de Proprietari din Ploiești care au datorii.

Vă reamintim că toate punctele termice și modulele exploatate de societatea noastră sunt automatizate, , iar alimentarea cu încălzire se oprește în mod automat atunci când temperatura exterioară trece de 13, 5°C și repornește cand aceasta scade sub pragul menționat.

Suntem oricând la dispoziția clienților noștri la Centrul de Apel non-stop al Dalkia la numerele 0 800 800 255, gratuit în rețeaua Romtelecom și 0244 408 888, pe adresa de mail relatii.clienti@dalkia.ro sau la Biroul Relații Clienți, din strada Gheorghe Doja, nr 154 A.