Victorie şi înfrângere pentru Roman

Prahoveanul Andrei Roman, legitimat la Astra Giurgiu şi descoperit de Bucurel Dârman, a disputat la finalul săptămânii trecute două jocuri de verificare sub tricoul echipei naţionale. Convocat la naţionala ”U-19” (în foto), Roman a jucat împotriva selecţionatei similare a Republicii Moldova, partide disputate vineri şi duminică.
În prima întâlnire, echipa antrenată de Doru Isac a pierdut cu 1-0, singurul gol al partidei fiind marcat de Andrei Macrițchi în minutul 29. În cel de-al doilea joc, disputat ieri de dimineaţă, România a reuşit să-şi ia revanşa, câştigând cu 1-0, graţie golului izbutit de atacantul Gloriei Bistriţa, Sadi Akari (minutul 9).
În cursul zilei de astăzi, Roman se va prezenta la Mogoşoaia, urmând ca mâine dimineaţă să plece cu lotul naţional la un alt turneu de pregătire, de această dată în Anglia.

Rezultatele primei etape din Liga a III-a, seria a III-a

La finalul săptămânii trecute a debutat şi noul sezon de Liga a III-a, dar din păcate judeţul nostru a rămas cu o singură grupare, şi anume AFC Astra 2, repartizată în seria a III-a. Însă, jocul de debut a fost amânat pentru 2 sau 9 septembrie, în cursul zilei de astăzi urmând a se decide care va fi ziua de disputare a întâlnirii.

Rezultatele primei etape au fost următoarele:
Chindia Târgovişte – Urban Titu 2-0
Au marcat: D. Popa (70), Cherchez (85)/-.
Inter Clinceni – Atletic Bradu (Nu s-a disputat, deoarece prima ambulanţă nu era dotată corespunzător, iar a doua a sosit după expirarea celor 15 minute acordate regulamentar.)
CS Podari – FCM Târgovişte 0-1
A marcat: -/Mihăilă (75).
CN Dinicu Golescu – FC Afumaţi 0-5
Au marcat: -/Ionică (6, 12, 27, 70), Voican (85).
CS Ştefăneşti – CS Vişina Nouă 2-1
Au marcat: Iancu (55), Ionică (84)/Blaga (39)
Sporting Roşiori – Argeşul Piteşti 4-0
Au marcat: Urâtu (10, 42), Dicu (70), Bocanete (78)/-.