Universitatea Petrol – Gaze din Ploieşti a anunţat, prin intermediul unui comunicat de presă, că va organiza a doua sesiune de admitere de toamnă, la studii universitare de licenţă şi masterat, pentru completarea locurilor rămase libere. Cei interesaţi să prindă un loc la facultate “pe ultima sută de metri” îşi vor putea depune dosarele de înscriere la sediul UPG în perioada 23-25 septembrie.
Primul set de liste cuprinzând numele candidaţilor admişi la studii de licenţă, pe locuri cu taxă, fără taxă şi cu numele celor aflaţi în aşteptare va fi afişat pe 25 septembrie iar cel de-al doilea set- pe 26 septembrie.
De altfel, pe 26 septembrie, candidaţii care vor ocupa locuri fără taxă trebuie să depună, în original, Diploma de Bacalaureat sau adeverinţa de promovare a examenului naţional de bacalaureat avizată de Inspectoratul Şcolar (pentru absolvenţii promoţiei 2014). Cei admişi la mai multe specializări, pe locuri fără taxă, trebuie să opteze pentru una dintre acestea. Candidaţii admişi pe locuri cu taxă vor achita prima rată a taxei de şcolarizare tot pe 26 septembrie.

Mai multe detalii in editia tiparita de maine a Ziarului Prahova.