Fortuna Poiana Câmpina – Unirea Slobozia 3-1

Cristi Damian

Cel de-al doilea joc de verificare disputat de Fortuna Poiana Câmpina în cantonamentul de la Tărlungeni a coincis cu o nouă victorie. După ce la începutul săptămânii în curs a dispus de ACS Berceni cu scorul de 3-1, cu acelaşi rezultat a învins şi pe Unirea Slobozia, într-un joc care a avut loc joi după amiaza. Încă din debutul partidei prahovenii s-au instalat în jumătatea ialomiţenilor şi, după doar trei minute, Honciu a deschis scorul la capătul unei acţiuni frumoase de atac. Prima repriză s-a încheiat în avantajul prahovenilor, tehnicianul Florin Stăncioiu mizând pe următorii sportivi: I. Popescu – Birău, M. Marin, B. Şandru, G. Damian – Cioinac, Minciună – Honciu, V. Munteanu, Corcoveanu – Arnăutu.
La reluare, Buhuşi a reuşit să mărească avantajul Fortunei (minutul 53), pentru ca vizitatorii să reducă din handicap în minutul 72. Finalul întâlnirii a aparţinut prahovenilor, Antohi marcând pentru 3-1 în minutul 90, stabilind, totodată, scorul final al partidei. În actul secund, Fortuna a arătat astfel: Gârlea – Năstase, M. Marin, Dobrosavlevici, Stancu – Roman, Adăscăliţei – Zsiga, Buhuşi, Antohi – Băcioiu.
Aşadar, Fortuna a reuşit două victorii la indigo în stagiul de pregătire montan, în faţa unor echipe care vor evolua, de asemenea, pe scena celui de-al doilea campionat al ţării.

Au renunţat la Corcoveanu şi Adăscăliţei

Imediat după partida cu Unirea Slobozia, antrenorul Florin Stăncioiu a tras linie şi a anunţat măsurile pe care le-a luat. El a decis să renunţe la serviciile jucătorilor Corcoveanu (în foto) şi Adăscăliţei, fotbalişti care sosiseră în cantonamentul de la Tărlungeni cu o zi înainte de partida cu echipa ialomiţeană. În perioada imediat următoare, la Fortuna vor veni doi-trei jucători în probe, dar tehnicianul Stăncioiu speră să încheie în cel mai scurt timp căutările şi să stabilească lotul cu care va aborda viitoarea stagiune de Liga a II-a.