Marian Dima

Eusebiu Tudor a preluat gruparea saudită Al Shoalah, tehnicianul prahovean, posesor al Licenţei PRO, semnând angajamentul sâmbătă seara. La doar câteva zile după ce reziliase înţelegerea cu Fortuna, „Sebi” a ajuns în Emiratele Arabe Unite, unde s-a întâlnit cu reprezentanţii clubului din primul eşalon din Arabia Saudită, semnând contractul şi preluând echipa „din aeroport”. Asta pentru că gruparea din prima ligă saudită a sosit la Abu Dhabi în cantonament, tot aici Sebi efectuând şi primul antrenament cu noii săi elevi.

Înlocuieşte un fost jucător de la Real

Tudor îl va înlocui la Shoalah pe Juan Jose Maqeda – fostul atacant de la Real Madrid, unde a fost coleg de echipă cu Gheorghe Hagi! Maqeda nu era străin nici de România, fiind, pentru o scurtă perioadă, asistentul lui Juan Lopez Caro, la FC Vaslui! Culmea, şi Eusebiu Tudor a trecut pe la Vaslui, oficial, dar ca jucător, Maqeda şi Sebi cunoscându-se sezonul trecut, la un meci dintre Ettifaq şi Shoalah. Incredibil, salvarea de la retrogradare a celor de la Shoalah a venit în ultima secundă a campionatului, când, tocmai Ettifaq, sub comanda lui Ioan Andone, şi-a marcat un autogol!

Debut contra lui Reghecampf!

Eusebiu Tudor ajunge la Al Shoalah cu doar două săptămâni înainte de startul echipei în noul sezon. Acesta a preluat echipa direct în turneul efectuat în Emiratele Arabe Unite, iar la startul în noul campionat, Sebi va avea parte de un duel al românilor! Asta pentru că Shoalah va primi replica lui Al Hilal, pe teren propriu, la Hilal, din această vară, tot stafful fiind format din foşti stelişti, cu Laurenţiu Reghecampf antrenor principal! Pentru echipa Hilal nu va fi însă primul joc, urmând să mai joace o etapă, în 8 august, pentru a pregăti participarea în Cupa Campionilor Asiei.