Secţia de gimnastică ritmică de la CSM Ploieşti, coordonată de Liliana Băescu, a efectuat o plimbare la mare la finalul săptămânii trecute. Nu a fost, însă, pentru a se bronza, ci pentru a participa la Campionatele naţionale de gimnastică ritmică pe echipe, individual şi ansambluri pentru copii, care s-au desfăşurat la Constanţa, între 26 şi 29 iunie. În cadrul competiţiei s-au decernat titlurile din acest an pe echipe, individual şi obiecte la categoria a IV-a (8-10 ani) şi la individual şi ansamblu fără obiect pentru categoria „Mica Gimnastă” (6-8 ani).
La acest eveniment s-au înscris 160 de gimnaste de la 16 cluburi din ţară – un număr record de participanți. Elevele antrenoarelor Liliana Băescu şi Simona Puiu au obţinut cel mai bun rezultat în cadrul categoriei „Mica Gimnastă”, în concursul ansamblurilor.
Alcătuită din gimnastele Sabina Enache, Erika Măcinic, Anisia Drăgan, Teodora Manta, Andra Manta şi Alexandra Drăghici, formaţia ploieşteană a câştigat medaliile de bronz, în urma unei competiţii foarte echilibrate şi de un nivel tehnic înalt. Titlul naţional a revenit echipei CS „UNEFS” Bucureşti, iar pe locul secund s-a clasat CSM Arad.

Mai multe detalii in editia tiparita de maine a Ziarului Prahova.