Zamfir: Massone a venit să cumpere Rapidul doar cu vorbe

Fostul acţionar majoritar al FC Rapid, Adrian Zamfir, a declarat că investitorul italian Angelo Massone a vrut să preia clubul giuleştean doar cu vorbe şi a precizat că îi poate face şi el plângere penală pentru şantaj.
„Să fie serios cu plângerea penală, pentru că şi eu pot să îi fac plângere penală pentru şantaj. Massone a dovedit că este un om care nu ştie să piardă. A avut un start mult mai bun decât Moraru, dar el a venit să cumpere Rapidul cu vorbe frumoase şi mâinile în buzunare. Proiectul lui e foarte bun, dar nu a venit cu bani”, a spus Zamfir. Fostul acţionar rapidist este de părere că prin ameninţările cu plângerea penală Angelo Massone încearcă să se dezvinovăţească faţă de o persoană din Italia. „Cine a vrut cu adevărat să preia Rapidul l-a preluat. Dacă Massone consideră că o echipă de talia Rapidului se poate prelua doar cu vorbe şi ameninţări nu o să facă nimic. Mie nu îmi e teamă de nimic, probabil că prin ameninţările astea vrea să se dezvinovăţească în faţa cuiva din Italia. A avut ocazia să discute cu suporterii, însă nu i-a convins. Suporterii mi-au zis că el vorbeşte frumos dar nu spune nimic concret”, a precizat Zamfir.
Investitorul italian Angelo Massone, care a negociat preluarea pachetului majoritar de acţiuni al FC Rapid, a anunţat, într-o conferinţă de presă, că va face plângere penală pentru fraudă împotriva fostului acţionar Adrian Zamfir şi a administratorului judiciar Cristina Andronache.
Massone se consideră acţionar majoritar al clubului în baza unui contract de vânzare-cumpărare semnat cu Adrian Zamfir, cel care susţine că i-a fost prezentat de administratorul judiciar drept deţinătorul a peste 99 la sută din acţiunile grupării giuleştene.

Victor Piţurcă: I-am spus lui Luchin să opteze rapid pentru Steaua

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat că i-a recomandat fundaşului echipei Botev Plovdiv, Srgian Luchin, să accepte oferta înaintată de campioana României, Steaua Bucureşti. „Am vorbit cu Luchin ieri. Mi-a spus alternativele pe care le are, mi-a cerut părerea, i-am spus rapid să opteze pentru Steaua, pentru că este o echipă extrem de importantă, are nevoie mare de el pentru că poate juca şi fundaş central şi mijlocaş central şi poate să se impună să joace. El a zis că s-a cam decis şi sper să-şi rezolve cât mai repede transferul la Steaua”, a spus Piţurcă.
Srgian Luchin negociază de mai multă vreme cu Steaua pentru un eventual transfer. El a mai evoluat pentru Politehnica Timişoara şi Dinamo.
Victor Piţurcă a afirmat că este mulţumit de faptul că atacantul Ciprian Marica a semnat cu echipa turcă Konyaspor.
„E foarte bine că Marica şi-a găsit echipă. Acum face parte din lotul echipei turce Konyaspor. Sunt foarte mulţi bani în joc, deci echipa aceasta îşi doreşte performanţă. Juca la Getafe, într-un alt campionat, însă nici campionatul Turciei nu trebuie neglijat, pentru că acolo sunt echipe foarte puternice, se investeşte foarte mult, campionatul e foarte dur. Pe mine mă interesează ca jucătorii să joace. Am discutat de foarte multe ori cu el înainte de a semna, eu îmi doream foarte mult să semneze. În rest, nu e nici campionatul Azerbaidjanului, nici al Andorrei, ci cel al Turciei. Eu zic că e foarte bine”, a completat Piţurcă.