După ce atletul prahovean Marian Ion a câştigat titlul naţional la proba de 5.000 m marş, a venit rândul altor sportivi din judeţ să urce pe podiumul Campionatului României de atletism pentru veterani (peste 35 de ani), competiţie desfăşurată pe Stadionul „Iolanda Balaş Soter” din Bucureşti.
Atletul ploieştean Alexandru Frangulea a reuşit să-şi apere cu succes titlul naţional obţinut la proba de 400 m, la categoria +45 ani, trecând primul linia de sosire, cu timpul de 61,04 secunde. Totodată, acesta a mai câştigat şi medalia de argint la proba de 200 m, cu timpul de 26,75 secunde.
De menţionat şi că proaspătul înfiinţat club prahovean Altius Ploieşti a reuşit să puncteze, câştigând, la prima participare la un campionat, şase medalii de aur.
Cele mai bune performanţe au fost stabilite de multiplul campion european şi mondial Augustin Iancu, fostul director al Clubului Sportiv Municipal Ploieşti. Participant la categoria +40 ani, atletul ploieştean şi-a trecut în palmares trei medalii de aur, la probele de 110 m garduri, săritura în înălţime şi aruncarea greutăţii.

Detalii, in editia de maine a ziarului Prahova.