Petroliștii au ajuns aseara în Slovenia pentru singurul cantonament al verii, iar de astazi vor începe un program spartan, cu cu câte două ședințe de pregătire pe zi.

Lupii și-au început ziua de joi cu antrenamentul de dimineață, iar după-amiază au decolat cu o cursă de linie spre Viena, de unde au fost preluați de autocarul echipei și aduși la Maribor, după alte 3 ore. În jurul ore 21.30, o oră mai târziu în România, delegația galben-albaștrilor a ajuns la hotelul Habakuk, locul unde și-a stabilit cartierul general pentru următoarele săptămâni.

Stabilimentul de 5 stele se află la poalele muntelui Pohorje, iar baza de antrenament se găsește la 3 minute de mers prin pădure, ploieștenii având condiții excelente de pregătire la Maribor, ales pentru al doilea an consecutiv să-i găzduiască pe durata cantonamentului de vară.

Din lotul deplasat în Slovenia fac parte și juniorii Alexandru Vlad și Roberto Alecsandru, dar și ultimul venit în haita lupilor, francezul Mourad Satli, la care se va adăuga portughezul Filipe Teixeira, astfel că antrenorul Răzvan Lucescu va avea la dispoziție 27 de fotbaliști pentru această perioadă de acumulări.

fcpetrolul.ro