Cele mai bune echipe din judeţ, cu trofeul pe masă!

Astăzi, de la ora 17,30, stadionul „Conpet”, din Strejnic, găzduieşte ultimul act al Cupei României, finala fazei judeţene a acestei competiţii aducând faţă în faţă cele mai bune două echipe ale judeţului, la acest nivel, câştigătoarea detaşată a Ligii A Prahova – Astra 2 Ciorani (echipă care va susţine barajul de promovare în eşalonul trei, săptămâna viitoare) şi Petrolistul Boldeşti, deţinătoarea trofeului.
Un meci al marilor ambiţii, ştiută fiind rivalitatea dintre cele două grupări, ambele echipe având drept obiectiv acest trofeu. „Boldeştina”, care a câştigat duelul direct din campionat, şi-a menajat chiar jucătorii, în ultima etapă, când s-a prezentat cu rezerve şi juniori la Drăgăneşti, încasând 8 goluri (!!!), tocmai pentru a-şi odihni şi proteja titularii.
La Astra 2, ultimul joc, disputat duminică, nu a avut aceeaşi „strategie”, campioana judeţeană folosind majoritatea titularilor, mai ales că ultima rundă a concis şi cu premierea făcută de AJF, la Ciorani fiind o adevărată sărbătoare, cu ocazia acestui ultim joc.
Trofeu „pe comandă”
Câştigătoarea acestei competiţii se va califica în faza naţională a Cupei, care programează primele meciuri în iulie. Meciul de astăzi – organizat de AJF Prahova – va aduce câştigătoarei un trofeu superb, comandat la o firmă de profil din Capitală.