CÂŞTIGĂTOR (pentru data de 24.06.2014): ALEX CRISTEA

Câștigă o invitaţie dublă la film la Cinema City din Ploieşti Shopping City!!

Câștigă o invitaţie dublă la film la Cinema City Ploieşti în Ploieşti Shopping City. Răspunde provocării concursului şi poţi fi marele câştigător:
„Alege un film care rulează la Cinema City din Ploieşti Shopping City şi spune-ne cu cine ai vrea să mergi să-l vizionezi!”

Câştigătorul va fi ales în data de 26 iunie, prin tragere la sorţi şi va fi anunţat după ora 10.00.
Invitaţia dubla este valabilă la orice filmce rulează la Cinema City Ploieşti în Ploieşti Shopping City, al cărui bilet are valoarea de 17.50 lei, în ziua de 26 iunie 2014.

IMPORTANT ! Participanţii la concurs vor însoţi răspunsul de datele de contact: nume, prenume, număr de telefon.

Regulament de desfăşurare a Concursului “Câştiga o invitatie dubla la film la Cinema City Ploieşti în Ploieşti Shopping City”

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATORUL

Organizatorul concursului “Câştiga o invitaţie dublă film la Cinema City Ploieşti în Ploieşti Shopping City” (denumit în continuare „Concursul”) este S.C. EDITURA PRAHOVA S.A. reprezentată legal prin ZIARUL PRAHOVA (denumită în continuare „Organizatorul „).

Participanţii la Concurs sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile prezentului Regulament al Concursului, denumit în continuare „Regulament Oficial”.

SECŢIUNEA 2. LOCUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI

Concursul este organizat şi desfăşurat pe site-ul www.ziarulprahova.ro.

SECŢIUNEA 3. DURATA CONCURSULUI

Concursul se va desfăşura în data de 25 iunie 2014.

SECŢIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE

La acest Concurs este înscrisă automat orice persoană fizică cu cetăţenie romana şi domiciliul stabil în România, având BI/CI valid emis de autorităţile din România, care are vârsta de 14 ani împliniţi la data începerii campaniei. Se considera decăzut din calitatea de participant persoană care prezintă Organizatorului documente false sau asupra cărora exista suspiciuni de fals/fraudă.

SECŢIUNEA 5. MODUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI

Concursul se va desfăşura în data de 25 iunie 2014.Participanții la concurs trebuie să trimită pe adresa edprahova@asesoft.ro răspunsul la provocarea concursului „Alege un film care rulează la Cinema City Ploieşti şi spune-ne cu cine ai vrea să mergi să-l vizionezi!”, fiind astfel înscrişi automat în tragerea la sorţi pentru câştigarea unul bilet dublu la un film, al cărui bilet are valoarea de 17.5 lei, ce rulează la Cinema City din Ploieşti Shopping City. Tragerea la sorţi se va face în data de 26 iunie 2014, la ora 10:00.Numele câştigătoruluiva fi făcut public pe site-ul www.ziarulprahova.ro. Invitaţia dublă este valabilă la filmul ales de către câştigător, ce corespunde cu regulile concursuui. Filmul ales trebuie să ruleze la Cinema City Ploieşti în Ploieşti Shopping City, în ziua de 26 iunie, în limita locurilor disponibile şi a valorii biletului.

SECŢIUNEA 6. VALIDAREA, REVENDICAREA ŞI PRIMIREA PREMIILOR

Câştigătorul Concursului,desemnat conform celor menţionate în secţiunea 5,va fi contactat telefonic şi/sau prin intermediul adresei de e-mail furnizate de acesta.
În cazul în care câştigătorul nu răspunde telefonului, e-mail-ului/mesajului trimis de Organizator prin care este anunţat că a fost desemnat câştigător până pe 26 iunie, orele 12:00, premiul nu i se va mai acorda. În consecinţă, câştigătorul care nu răspunde telefonului, e-mail-ului/mesajului Organizatorului pentru revendicarea premiului în termenul menţionat, pierde dreptul de a ridica premiul. Astfel, premiul intra în posesia Organizatorului care poate dispune necondiţionat de el.

Odată înştiinţat, câştigătorul trebuie să ridice premiul personal din Ploieşti Shopping City, de la centrul de informare (INFODESK) al centrului comercial, pe baza buletinului.
În cazul în care un câştigător nu se prezintă la locul şi în zilele menţionate de Organizator, sau în cazul în care datele din documentul de identitate prezentat nu corespund cu datele comunicate Organizatorului prin e-mail, acesta va pierde orice drept asupra premiului. Prin ridicarea premiului, câştigătorul accepta că numele şi imaginea lui să fie făcute publice şi folosite de către Organizator în scopuri publicitare, câştigătorul neputând emite pretenţii financiare împotriva Organizatorului pentru realizarea şi difuzarea acestora.
În cazul în care Organizatorul constată că persoană desemnată drept câştigătoare nu a îndeplinit şi/sau nu a respectat oricare dintre condiţiile stipulate de prezentul Regulament Oficial, Organizatorul îşi rezerva dreptul de a suspenda sau retrage oricând drepturile şi beneficiile ce revin câştigătorului, fără ca Organizatorul să datoreze vreo despăgubire sau plată respectivului câştigător. Organizatorul nu va acorda nicio despăgubire în bani sau alte beneficii potenţialilor câştigători care nu respecta sau nu întrunesc întocmai cerinţele Regulamentului Oficial al Concursului.

SECŢIUNEA 7. CONFIDENŢIALITATEA DATELOR

Prin simpla participare la Concurs, participantul este de acord că datele sale să intre în baza de date a Organizatorului, să fie prelucrate şi folosite în viitor pentru transmiterea de noi oferte, promoţii, mesaje publicitare şi de marketing.

SECŢIUNEA 8. LITIGII

Eventualele litigii apărute între Organizator şi participanţii la Concurs se vor rezolva pe cale amiabilă, în caz contrar acestea vor fi înaintate spre soluţionare instanţelor judecătoreşti competente de la sediul central al Organizatorului.

SECŢIUNEA 9. TAXE ŞI IMPOZITE

Organizatorul se obliga să calculeze, să reţină şi să vireze impozitul datorat pentru veniturile obţinute de către câştigători în conformitate cu Legea 571/2003 privind codul fiscal, orice alte obligaţii de natură fiscală sau de orice altă natură, în legătură cu acestea, fiind în sarcina exclusivă a câştigătorului.

SECŢIUNEA 10. ÎNTRERUPEREA/ÎNCETAREA CONCURSULUI

Concursul va înceta la încheierea perioadei prevăzută în Secţiunea 3. Durata Concursului
De asemenea, Concursul va putea fi întrerupt ori încetat prin decizia Organizatorului, însă nu înainte de a înştiinţa publicul prin afişarea anunţului pe site-ul www.ziarulprahova.ro

SECŢIUNEA 11. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul Oficial poate fi consultat gratuit pe întreaga durată a Concursului accesând site-ul www.ziarulprahova.ro. Organizatorul îşi rezerva dreptul de a modifica unilateral prevederile prezentului Regulament Oficial, urmând că modificările să intre în vigoare la data publicării pe site-ul www.ziarulprahova.ro sau la o dată ulterioară publicării modificărilor ce va fi prevăzută în cuprinsul actului modificator. Orice modificare a regulilor de participare la promoţie, a mecanismului promoţiei, a perioadei validităţii promoţiei vor fi anunţate pe site-ul www.ziarulprahova.ro. Participarea la acest Concurs implica acceptarea tuturor prevederilor prezentului Regulament Oficial de desfăşurare a concursulu, participanţii fiind obligaţi să respecte şi să se conformeze termenilor şi condiţiilor acestuia.
Prezentul Regulament a fost întocmit şi semnat în 3 (trei) exemplare originale.