Războiul între Ştefan Bănică şi Sabin Ivanof, soţul Simonei Pătruleasa, a pornit de la un bloc de locuinţe construit de firma deţinută de fraţii Ivanof pe un teren cumpărat prin credit bancar de cântăreţ.

„Andreea Marin nu ar fi putut să iasă niciodată din căsnicia cu el şi din partaj dacă acel bloc nu era construit pe teren. Patru ani de zile, Bănică a şantajat-o pe Andreea Marin şi a pus-o să semneze nu ştiu câte convenţii să nu spună la presă bătăile pe care i le aplica în concedii şi acasă”, a afirmat Sabin Ivanof, sâmbătă, la România TV.

Ştefan Bănică Jr. şi Sabin Ivanof au construit un bloc de locuinţe, în valoare de aproape 1 milion şi jumătate de euro, însă odată finalizată lucrarea, a început şi războiul între cei doi. Dacă Ivanof îl acuză pe Ştefan că s-a opus vânzării apartamentelor, Bănică susţine că el a rămas fără niciun profit şi pe deasupra trebuie să plătească şi ratele la bancă.

„Obligatiile mele erau sa vin cu acest teren pe care sa i-l pun la dispozitie si sa imi platesc ratele lunare la banca pentru creditul luat, iar domnul Ivanof se obliga sa construiasca un bloc pe acest teren, sa suporte toate cheltuielile aferente, iar la sfarsit blocul sa se vanda, sa imi acopar creditul de la banca, dupa care profitul sa se imparta intre asociati”, a declarat Bănică.

Numai că din perspectiva lui Sabin Ivanof lucrurile stau puţin diferit. Bănică ar fi plănuit să-l înşele încă de la început.