Răzvan Lucescu se confruntă cu mari probleme de efectiv înaintea partidei contra retrogradatei Corona Brașov, dar indiferent de condiții lupii își doresc să încheie campionatul cu o victorie.

Fotbaliștii Petrolului au efectuat în această dimineață ultimul antrenament din acest sezon, după care au plecat spre Brașov pentru confruntarea cu lanterna roșie a Ligii I, programată mâine, de la ora 19.45, pe stadionul ”Tineretului”. Pentru confruntarea cu Corona, Lucescu nu va avea la dispoziție 8 jucători, dat fiind că Teixeira, Albin, De Lucas, Romario și Geraldo sunt suspendați, iar Mutu, Alcenat și Gerson au probleme medicale, astfel că doar fundașul brazilian ar putea fi trecut pe foaia de joc.

În schimb, Zicu și-a revenit după accidentarea suferită la glezna stângă și va putea evolua, chiar dacă nu este refăcut complet, lotul urmând să fie completat cu 5 juniori la care fostul selecționer a fost obligat să apeleze pentru această confruntare. Fără a mai avea o miză deosebită pentru niciuna dintre cele două formații, întâlnirea de sub Tâmpa este tratată cu maximă seriozitate de către galben-albaștri, lucru confirmat și de mijlocașul Hoban: ”Ne-am fi dorit să fie un meci care contează și să ne putem lupta pentru locul 2, dar acest lucru nu se mai poate. Oricum, în joc sunt cele 3 puncte și mergem deciși să le câștigăm, în ciuda numeroaselor probleme pe care le avem. Pentru noi și ultima impresie contează și vrem să încheiem sezonul cu un succes”.

fcpetrolul.ro