Părinţii Mădălinei Manole nu se pot resemna cu verdictul autorităţilor în cazul morţii fiicei lor. Cei doi nu cred nici în ruptul capului că regretata cântăreaţă s-a sinucis şi cer, din nou, redeschiderea dosarului, solicitând audierea unor noi martori şi studierea unor noi înregistrări video şi audio.

Mădălina Manole a murit pe 14 iulie 2010, concluzia anchetei fiind că aceasta s-a sinucis prin înghiţirea de furadan, o substanţă extrem de toxică folosită ca îngrăşământ.

Concluzia anchetatorilor nu i-a satisfăcut, însă, niciun moment pe părinţii Mădălinei Manole, care l-au acuzat făţiş pe soţul artistei, Petru Mircea, că ar fi cel care i-a făcut rău cântăreţei, aflată şi aşa într-o depresie puternică. Mai mult, ei au susţinut că nici soacra Mădălinei nu ar fi fost străină de cele întâmplate.

Acum, după ce cântăreaţa Mirabela Dauer a susţinut public că Mădălina Manole nu avea motive să se sinucidă, părinţii regretatei cântăreţe consideră că afirmaţia trebuie să fie suficientă pentru redeschidereea dosarului.

Soţii Manole speră ca până la toamnă procesul să fie pus pe rol. „Sper ca Dumnezeu să ne ţină sănătoşi pentru că nu abandonăm acest caz. Suntem în tratative cu avocaţi pentru a interveni legal şi a redeschide dosarul. Vom merge la Curtea Supremă de Justiţie şi, după ce vom epuiza toate căile de atac în România, ne vom adresa la CEDO. Sunt sigur că dosarul se va redeschide… Au existat cazuri redeschise şi după 20 de ani”, spune tatăl artistei.