Habitat for Humanity Romania, cu sprijinul Habitat for Humanity Germania si voluntarilor, angajati ai companiei Henkel din Germania, au construit in doar 31 de ore o casa pentru o familie saraca din Corlatesti, Prahova

Familia Rudaru, care a locuit luni bune intr-un container, a primit la sfarsitul saptamanii trecute cheile propriei case. Entuziasmul celor 20 de voluntari a depasit planificarea initiala si capriciile meteo, iar casa familiei Rudaru a fost ridicata in timp record: doar 31 de ore. Casa are doua dormitoare, un living spatios, o bucatarie si o baie.

“A fost foarte greu in container, cu copiii mici, nici nu-mi vine sa cred ca am trecut peste iarna. Ne place casa, suntem fericiti, abia asteptam sa ne mutam in ea. Multumim oamenilor care au venit de departe sa ne ajute”, a spus mama, Viorica Rudaru.

“Suntem foarte bucurosi ca am reusit sa construim casa atat de repede. Este un sentiment extraordinar sa vezi in ochii parintilor si copiilor fericirea ca vor avea o casa. A fost o experienta incredibila pentru noi toti si speram sa revenim curand pe santierele Habitat for Humanity”, marturiseste Sebastian, voluntar, angajat al companiei Henkel din Germania.