După succesul înregistrat anul trecut, Campionatul Maraton Fifa revine cu ediția a II-a, ce va avea loc între 17 și 18 mai în Ploiești Shopping City. Pasionații de gaming online se vor lupta într-o competiție dedicată celui mai popular joc electronic de fotbal, FIFA 2014, și vor avea ocazia să câștige o consolă PS3. În plus, vizitatorii centrului comercial pot profita de toate activitățile ce au fost pregătite pentru ei cu ocazia Lunii Sporturilor. Astfel, sâmbătă și duminică, ploieștenii își vor putea exersa talentul în fusbal, darts, baschet, fotbal și ping – pong și vor putea câștiga premii surpriză. Concursurile vor avea loc între orele 10:00 – 20:00.

Membrii echipei FC Petrolul vin vineri, începând cu ora 16:45 în Ploiești Shopping City

Astazi, 16 mai, înaintea celui mai așteptat joc din acest final de sezon, derby-ul cu Steaua, jucătorii FC Petrolul vor veni în Ploiești Shopping City pentru a se întâlni cu fanii echipei. Suporterii lupilor galbeni vor avea ocazia să își cunoască personal jucătorii favoriți și să participe la o ședință de autografe și fotografii. Evenimentul va avea loc începând cu ora 16:45.
Luna mai a fost declarată de Ploiești Shopping City luna sporturilor, centrul comercial organizând în toată această perioadă evenimente dedicate activităților sportive. Weekend-ul următor este dedicat Târgului de auto rulate şi Tunning, ce va avea loc în perioada 22 – 25 mai. În cadrul târgului, vizitatorii sunt așteptați să ia parte la Campionatul de Îndemânare Auto și la demonstrații de drift-uri și burnout.