Adrian Mutu este accidentat şi, cel mai probabil, va rata meciul Petrolul – Steaua, derby-ul etapei a 33-a din Liga I, programat, sâmbătă, la ora 19,30.

Răzvan Lucescu a susţinut, vineri, o conferinţă de presă în care a vorbit si despre situatia lui Adrian Mutu, care acuză o accidentare.

„Nu stim daca Mutu va putea juca”, a spus Răzvan Lucescu. Acesta a adăugat că şi Ianis Zicu este incert pentru partida cu Steaua.

„Trebuie sa fim atenti, Steaua este Steaua indiferent de jucatorii care vor intra in teren. Nu facem jocurile nimanui, am pierdut cu Viitorul pentru ca am facut o mare greseala: am abordat prea relaxati acel meci. Veneam dupa 5 victorii, intalneam penultima clasata, credeam ca indiferent cum va merge jocul vom castiga.

In momentul in care am simtit ca lucrurile sunt mai complicate, ne-am pierdut cumpatul si luciditatea. Impresia lasata a fost urata. Nici suporterii nu pot avea sentimentele pe care le-am avut noi, unele de umilinta, dupa acest joc.

Nimeni nu imi poate spune ca nu am intrat pe teren cu gandul de a castiga, din pacate s-au facut greseli din punct de vedere sportiv”, a mai spus Razvan Lucescu.