Actorul și regizorul Dan Puric vine la Cazinoul din Sinaia, pe data de 6 mai, orele 19:00. Prahovenii și nu numai sunt aşteptați să se bucure de frumosul său suflet în cadrul Conferinţei „Suflet Românesc”. Biletele de intrare au preţul de 45 de lei și sunt puse deja în vânzare.
„Este încântător valul de simpatie și fascinație pe care Dan Puric îl suscită în rândul oamenilor de rând și intelectualilor din zona noastră. Deși biletele au fost puse în vânzare de doar câteva zile, există un interes major și oarecum neașteptat din partea publicului. Sunt mulți oameni și din afara județului Prahova care au ales să cumpere bilete la o conferință ce are loc la bună distanță de orașul lor. Toți acești oameni frumoși manifestă o nevoie reală de cultură și frumos. Acest lucru e prilej de mare bucurie pentru noi. Tocmai din rațiuni de facilitare a accesului la bilete, am ales să extindem rețeaua de distribuție a biletelor și în mediul online, dar și în alte puncte de vânzare din Sinaia și din țară. Suntem convinși că această conferință despre conștiința și sufletul românesc va avea loc cu casa închisă”, arată organizatorii.
„Dedic acest spectacol poporului român, frumuseţii lui interioare necorupte, care într-o zi îl va ajuta să se refacă. Iubind această frumuseţe va avea puterea ca odată plecat în lume să-i tămăduiască şi pe alţii”, declară deschis Dan Puric.