Petroliștii se așteaptă la un stadion plin și la meciul de sâmbătă cu Gaz Metan Mediaș, programat la ora 19.00, dorindu-și să le răsplătească încrederea fanilor printr-o victorie de moral înaintea returului cu Astra, din semifinalele Cupei României.

După antrenamentul de ieri de la Buftea, primul al săptămânii, galben-albaștrii s-au pregătit miercuri pe stadionul ”Ilie Oană”, locul unde își vor desfășura sesiunile și în următoarele două zile, dacă vremea o va permite. Antrenorul Răzvan Lucescu a împărțit lotul în două și a comandat exerciții pe compartimente, în timp ce portarii au avut un program special sub comanda lui Cătălin Grigore. Circuitele de tehnică au fost urmate de jocuri-școală, în care tehnicianul a pus accent pe posesie și finalizare, totul durând exact o oră și 45 de minute.

În ciuda rezultatelor de egalitate din ultima perioadă, petroliștii rămân optimiști și abordează cu mare încredere confruntarea de sâmbătă cu Gaz Metan, sperând că stadionul se va umple, așa cum s-a întâmplat la ultimele jocuri. ”Avem nevoie de sprijinul suporterilor, doar cu ajutorul lor vom putea depăși acest moment. Sunt sigur că de această dată vom învinge și vom întrerupe această serie a remizelor”, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, Ovidiu Hoban, care din cauza unor probleme musculare s-a antrenat separat în sala de forță, încheind ședința de pregătire cu mai multe ture de alergare ușoară. Mijlocașul va fi apt la ora meciului cu medieșenii, când Petrolul vrea să-și ia revanșa după eșecul la limită din tur, scor 0-1, singurul până acum în actuala stagiune.

Încurajări de la Adi Mutu

Atacantul lupilor a ținut să fie prezent la antrenamentul de miercuri, chiar dacă nu s-a putut pregăti alături de ceilalți coechiperi. ”Briliantul” se simte mai bine, dar încă așteaptă verdictul medicilor cu privire la momentul revenirii sale pe gazon. Mutu le-a cerut colegilor săi să câștige partida cu Gaz Metan, trecând pe la fiecare dintre ei pentru a-i saluta, după care s-a întreținut mai multe minute cu antrenorul Lucescu.

Copiii au invadat ”Ilie Oană”

Aflați în ”Săptămâna altfel”, sute de copii și adolescenți din grădinițele și școlile din Prahova, dar și din alte județe limitrofe, și-au programat în aceste zile să viziteze arena ”Ilie Oană”. Miercuri dimineață, găzarii au avut parte de un antrenament cu public, iar după ce micuții și-au încurajat favoriții, la final au fost răsplătiți cu poze și autografe, cei mai solicitați dintre petroliști fiind Adrian Mutu și Răzvan Lucescu.

fcpetrolul.ro