Ca în fiecare an, în perioada de dinaintea Sfintei Sărbători a Paştilor, în incinta Halelor Centrale, la etaj, s-a pus în vânzare carne de miel. Ploieştenii care doresc să-şi facă aprovizionarea din timp pentru masa de Paşti e bine să ştie că perioada în care se vor comercializa carnea de miel şi pastrama de oaie se va încheia pe 19 aprilie. ,,Am primit 21 de cereri pentru vânzarea cărnii de miel sau a pastramei de oaie de la producători din diferite judeţe ale ţării – Argeş, Buzău, Sibiu, Dâmboviţa, Arad, Braşov şi, evident, Prahova. Dintre acestea, azi dimineaţă erau încheiate deja şase convenţii de închiriere a meselor, urmând să vedem câţi dintre cei care s-au arătat interesaţi vor veni să vândă efectiv. În plus, unul dintre producători s-a arătat interesat să vândă carne de miel sau pastramă de oaie nu doar acum în perioada aceasta a Paştilor, ci să aibă un stand permanent. Rămâne de văzut însă dacă această intenţie se va concretiza’’, ne-a precizat Emanuel Ilie, directorul SC Hale şi Pieţe Ploieşti.

Detalii, în ediţia de mâine a ziarului Prahova.