· Va fi dat ordinul de începere a lucrărilor pentru calea de rulare a tramvaiului 102

Săptămâna viitoare vor începe lucrările la calea de rulare a tramvaiului 102, prima zonă care va fi afectată – din punctul de vedere al circulaţiei cu mijloacele de transport în comun, în primă fază – fiind cea de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti până la intersecţia cu Bd. Republicii, în zona Mc. Donald’s. Ordinul de începere a lucrărilor va fi dat de către beneficiarul proiectului finanţat din fonduri europene – Primăria Ploieşti – pentru primul tronson, de la Spitalul Judeţean până la Depoul SC Transport Călători Express.
Iniţial, va fi menţinută circulaţia tramvaielor pe un singur fir, urmând ca, din 17 martie, să fie complet oprită circulaţia acestor mijloace de transport pe sectorul menţionat.
În privinţa creării unor rute alternative pentru asigurarea circulaţiei rutiere în zona care va fi afectată de începerea lucrărilor, zilele următoare va avea loc, la Primăria Ploieşti, o şedinţă în urma căreia se va finaliza planul de management al traficului. Transport Călători Express a pregătit, deja, înlocuirea tramvaielor cu autobuze, pe ruta menţionată, pentru a nu fi afectat transportul în comun ploieştean.

Detalii, în ediţia de mâine a ziarului Prahova.