Conform calendarului creştin ortodox, Postul Sfintelor Paşti din anul 2014 va fi între 3 martie şi 19 aprilie. Dacă ţi-ai propus să ţii tot Postul îţi recomandăm câteva reţete simple şi nutritive, precum şi cele mai importante sfaturi care te vor ajuta să mănânci sănătos.
1. Nu face excese de pâine, cartofi prăjiţi şi alimente de post din comerţ

Este important ca în perioada Postului să nu te bazezi în principal pe pâine pe care să o consumi în cantităţi exagerate la fiecare masă. De asemenea, nici cartofii prăjiţi consumaţi zilnic nu constituie o soluţie sănătoasă. De asemenea, există numeroase produse de post pe care le găseşti la supermarket şi care sunt dezechilibrate din punct de vedere nutriţional. Este de preferat să nu le consumi decât în situaţiile de urgenţă şi să-ţi prepari acasă diverse mâncăruri hrănitoare şi sănătoase.

Cititi mai multe pe www.romaniatv.net .