Până la începutul meciurilor oficiale, Petrolul încearcă să mai transfere un fotbalist. Postul vizat „la urgenţe” este cel de atacant, situaţia fiind cel puţin ciudată, pentru că mecanismul gândit de antrenorul Cosmin Contra a rămas fără una dintre piesele importante, după ce au fost vânduţi primii doi marcatori ai echipei – Hamza şi Dore, plecaţi la Botev Plovdiv.
Petrolul a reîncercat, fără succes, readucerea lui Gicu Grozav (în foto) de la Terek Groznîi, unde internaţionalul român nu s-a acomodat deloc, bifând doar apariţii sporadice în echipă. Deocamdată, fără rezultat, dar tratativele nu sunt definitiv abandonate, mai ales că mâine Petrolul dă piept chiar cu echipa mai sus amintită, în ultimul amical al iernii.
S-a vorbit, de asemenea, de încercarea de a aduce, de pe acum, un vârf de la Fortunna Sittard, dar olandezii din eşalonul secund nu au dorit să se despartă de Patrick N’Koy, congolezul semnând cu Petrolul, din vară, apărând şi varianta unui transfer al marocanului Abdelaziz Khalouta, tot de la Sittard, neconfirmată însă, până acum. Se pare că, la finalul cantonamentului din Antalya, vineri, Contra va merge personal în Spania pentru a încerca un transfer (împrumut) al unui atacant, din Peninsula Iberică!
Marian DIMA