În cadrul unui amplu interviu acordat în finalul celui de-al doilea stagiu de pregătire din Antalya, tehnicianul Petrolului i-a asigurat pe fanii ploieșteni că atât el, cât și elevii săi vor face tot posibilul pentru ca echipa să aibă parte de un nou sezon memorabil.
Cosmin Contra s-a declarat mulțumit de modul în care fotbaliștii Petrolului s-au pregătit în cele două cantonamente din Turcia și consideră că lupii au șanse reale de a obține cel puțin un trofeu la finalul actualei ediții de campionat.
Antrenorul galben-albaștrilor a mai vorbit, printre altele, despre startul sezonului, lupta la titlu, venirile și plecările din această iarnă, relația sa cu Adrian Mutu, alegerile la șefia FRF, precum și despre oferta refuzată recent pentru a rămâne la Ploiești.
Fostul internațional a mai dezvăluit că nu a fost contactat de Getafe și este concentrat sută la sută la tot ce înseamnă Petrolul, dorindu-și din tot sufletul ca formația sa să le facă o nouă bucurie suporterilor, de la care așteaptă, în continuare, aceeași susținere necondiționată.

fcpetrolul.ro