La sfârşitul săptămânii, la Bucureşti, s-a desfăşurat finala Campionatului naţional de atletism în sală rezervat juniorilor 1. La concurs au fost prezenţi şi atleţi prahoveni, la probele individuale remarcându-se doi sportivi care, deşi sunt mai mici de vârstă, au reuşit să urce pe podium.
Unul dintre atleţii care au impresionat la această ediţie a campionatului a fost Costin Homiuc (în foto, alături de antrenoarea sa), elevul profesoarei Maria Andrei, de la CSŞ-CSM Ploieşti. Născut în 1997, fiind component al lotului naţional de juniori 2, acesta a obţinut medalia de bronz la proba de 60 m, reuşind chiar şi record personal pe respectiva distanţă, cu 7.04 secunde.
De menţionat că finala probei a fost extrem de strânsă, Homiuc sosind la egalitate cu Nicolae Daroczi, de la CSM Piteşti, cei doi neputând fi departajaţi nici după ce s-a luat în considerare diferenţa timpului la miime de secundă! În plus, cei doi au fost la o sutime de secundă de ocupantul poziţiei a doua, Ioan Melnicescu, de la CSŞ Bacău, învingător fiind Ioan Piţigoi, de la CSM Craiova (6.98 sec.).

Mai multe detalii in editia tiparita de maine a Ziarului Prahova.