Spre finalul anului trecut, reprezentanţii Primăriei Ploieşti au luat decizia de a onora munca fostei antrenoare de gimnastică Leana Sima depusă pentru acest oraş şi, totodată, pentru România. Astfel, sala de gimnastică de la clubul Petrolul, de unde aceasta a pornit în activitatea sa deosebită, la fel ca şi actualul antrenor al lotului olimpic, Octavian Bellu, a fost denumită Sala de gimnastică „Leana Sima”.
Doar două luni au trecut de atunci, iar sala respectivă a fost aproape să se inunde în weekend. În urma ninsorilor din ultima perioadă, zăpada depusă pe acoperişul clădirii, topindu-se, şi-a făcut loc printre crăpăturile dese ale tavanului, oficialii clubului petrolist împânzind sala cu diverse găleţi şi oale pentru ca apa să nu deterioreze aparatele de lucru care au costat mii de euro.
Cum sala, care face parte din clădirea adminstrativă a clubului petrolist, este a municipalităţii, în prezent, directorul Eduard Crîngaşu a anunţat despre situaţia apărută reprezentanţii Clubului Sportiv Municipal, care administrează respectivul spaţiu, sperând să se ia o măsură în această privinţă.

Mai multe detalii in editia tiparita de maine a Ziarului Prahova.