Ce faci cu zaţul de cafea şi cu pliculeţe folosite de ceai? Bineînţeles, răspunsul cel mai des întâlnit este acela că le arunci, dar ce-ar fi dacă ai afla noi moduri ingenioase de a le reutiliza?

1. Îndepărtarea mirosului de pe mâini, după ce ai gătit

Atât zaţul de cafea, cât şi pliculeţele de ceai sunt deodorizante excelente şi pot face minuni pentru mâinile tale, mai ales după ce ai tăiat alimente cu un miros pregnant, precum usturoi, ceapă sau peşte.

După ce ţi-ai pregătit mâncarea, pur şi simplu freacă-ţi bine mâinile cu acele pliculeţe de ceai, înainte să te speli cu apă caldă şi săpun.

Foloseşte şi zaţul de cafea exact în acelaşi mod pentru a îndepărta mirosul alimentelor şi pentru a oferi mâinilor o senzaţie netedă, moale şi revigorantă.

Cititi mai multe pe www.romaniatv.net .