Sambata, secţia de gimnastică ritmică de la Clubul Sportiv Municipal Ploieşti împlineşte şase ani de existenţă. Iar coordonatoarea secţiei, Liliana Băescu – cea care s-a zbătut pentru a crea şi a menţine acest departament în cadrul clubului ploieştean – vrea să sărbătorească aşa cum se cuvine, printr-un eveniment special dedicat atât micuţelor gimnaste, cât şi celor care iubesc acest sport-spectacol.
De la ora 13.00, la Sala „Leonard Doroftei” din Ploieşti, va fi organizat un eveniment care marchează împlinirea celor şase ani de activitate a secţiei în cadrul Clubului Sportiv Municipal.
Coordonatoarea secţiei, Liliana Băescu, ne-a mărturisit: „Când te uiţi în urmă, la cei şase ani de când am început, par puţini. Dar, nu este chiar aşa. Mai ales că am plecat de jos, cu participări la cupe de casă, în principal, şi iată, acum, am ajuns să câştigăm titlul naţional”.
Gruparea ploieşteană, la care antrenoare de la început a fost Simona Puiu, s-a înfiinţat în urma unei hotărâri a Consiliului Local, din februarie 2008. Chiar pe 1 februarie, Liliana Băescu şi Simona Puiu au căutat la grădiniţe din oraş sportive care să vină în cadrul secţiei, iar în urma selecţiei au rămas în jur de 20 de fete.

Detalii, în ediţia de mâine a ziarului Prahova.