Steaua se reuneşte în 9 ianuarie

Echipa Steaua se va reuni la 9 ianuarie în vederea pregătirii returului Ligii I şi va efectua două cantonamente în Spania, a anunţat, sâmbătă, site-ul oficial al grupării din Bulevardul Ghencea.
Astfel, în 9 ianuarie, începând cu ora 8.00, este programată vizita medicală de la INMS, urmată de reunirea lotului la Stadionul Steaua. În 12 ianuarie, steliştii vor pleca în Spania, unde vor participa la primul stagiu de pregătire, de la Marbella. Elevii lui Laurenţiu Reghecampf vor fi cazaţi la Hotelul H10, din Estepona, şi vor rămâne acolo până în 23 ianuarie. Programul partidelor amicale din primul cantonament este următorul: 14 ianuarie, ora 18:00 (ora Spaniei), Steaua – FC Nurnberg, Stadionul Marbella; 16 ianuarie, ora 18:00 (ora Spaniei), Steaua – Werder Bremen, Stadionul Algeciras; 18 ianuarie, ora 18:00 (ora Spaniei), Steaua – FC Luzern, Stadionul San Pedro; 20 ianuarie, ora 18:00 (ora Spaniei), Steaua – FC Baku, Stadionul Marbella; 22 ianuarie, Steaua – Malaga CF, ora şi locul disputării partidei vor fi anunţate ulterior. După revenirea din Spania, steliştii vor avea două zile de pauză, urmând ca la 26 ianuarie să revină în Spania, la Mijas (Hotel La Cala), unde vor sta până în 6 februarie. Programul partidelor amicale din cel de-al doilea cantonament este următorul: 28 ianuarie, Steaua – Dinamo Kiev;
30 ianuarie, Steaua – IFK Goteborg; 1 februarie, Steaua – Lokomotiv Plovdiv; 3 februarie: Steaua – Korona Kielce;
5 februarie: Steaua – IF Elfsborg Boras.

Monica Niculescu a câştigat, la dublu, turneul WTA de la Shenzhen&Simona Halep, eliminatã în primul tur la Sydney

Perechea Monica Niculescu/ Klara Zakopalova (România/ Cehia) a căştigat turneul WTA de la Shenzhen, după ce a învins în ultimul act dublul format din Lyudmyla Kichenok/ Nadiya Kichenok (ambele din Ucraina). A fost 6-3, 6-4 pentru perechea Niculescu/ Zakopalova. Meciul a durat o oră şi 16 minute. Monica Niculescu şi Klara Zakopalova au obţinut un premiu de 17.724 de dolari şi 280 de puncte WTA. Competiţia din China a fost dotată cu premii totale în valoare de 500.000 de dolari.
Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul 11 WTA şi favorita numărul 7, a fost eliminată în primul tur al turneului WTA de la Sydney, dotat cu premii totale de 710.000 de dolari, de sportiva americană Madison Keys, numărul 38 mondial. Simona Halep a fost învinsă în două seturi, scor 6-1, 6-4, după o oră şi 11 minute de joc. Pentru prezenţa în primul tur la Sydney, aceasta va primi 5.385 de dolari şi un punct WTA.