Petreceri, tradiţii, voie bună

Trecerea în 2014 a fost marcată aşa cum se cuvine de toţi românii, şi lumea fotbalului prahovean – de la cel mai înalt nivel până la „talpa” acestui sport – ultimele eşaloane judeţene, petrecând clipe plăcute alături de prieteni.
Am ales doar trei exemple, primul fiind cel al jucătorului „de Naţională” al Petrolului – Ovidiu Hoban – considerat unul dintre cei mai buni jucători din întrecerea internă de prim eşalon. El a petrecut alături de prieteni (foto 1), la Mediaş, printre aceştia regăsindu-se şi antrenorul cu portarii de la Astra – Dorin Roşca, precum şi fotbalistul „Gazului” – Radu Zaharia.
Unul dintre cei mai buni fotbalişti prahoveni „get-beget”, Valentin Lazăr, a celebrat şi el cum se cuvine un an 2013 aproape perfect pentru el, în care a „scăpat” de Sportul Studenţesc şi Vasile Şiman, revenind în Liga I, la Dinamo Bucureşti – „Lăzărică” vâzându-şi cu ochii unul dintre visele sale. Acesta a petrecut la trecerea anilor la Bran, alături de prieteni, unul dintre ei fiind Răzvan Catană (foto 2).
Şi lumea fotbalului „mic” s-a simţit la fel de bine, pe lângă petrecerile de final de an (Astra 2 Ciorani fiind una dintre echipele care s-au „reunit” în ultimele zile din 2013) nefiind uitate nici obiceiurile tradiţionale, unul dintre cei care „trăiesc” acest fenomen al fotbalului la nivel de amatori – Sorin Pavel (Viitorul Colceag) – păstrând amintirea… întâlnirii cu „mascaţii” (foto 3).
Cum de săptămâna viitoare fotbalul va începe să se „dezmorţească” în vederea pregătirii sezonului de primăvară – 2014, ultimele zile de „odihnă” din vacanţa de iarnă merită trăite din plin, nu?
Marian DIMA