După evoluţiile foarte bune din Cupa Europeană din prima parte a sezonului 2013/2014 de bob, care le-au adus pe poziţia a şaptea în clasamentul competiţiei şi pe locul 27 în ierarhia internaţională, Maria Constantin şi Andreea Grecu au debutat, azi, în actuala ediţie a Cupei Mondiale.
Elevele antrenorului Paul Neagu de la CSO Sinaia au luat parte la etapa a patra a Cupei Mondiale, care s-a desfăşurat pe pârtia de la Winterberg, din Germania. Tinerele sportive ale clubului prahovean au fost singurele reprezentante ale României la respectiva rundă de bob feminin. Iar acestea nu au dezamăgit, reuşind să se califice în a doua manşă a competiţiei.
Cu timpul de 59.00 secunde, Constantin (22 ani) şi Grecu (peste patru zile va împlini 20 de ani) au reuşit să se situeze pe locul 19 în prima manşă, obţinându-şi, astfel, prezenţa în manşa finală a concursului. În a doua manşă, sportivele grupării prahovene au înregistrat un timp mai bun (58.95 secunde), reuşind să se menţină pe locul 19 la finalul etapei, după ce echipajul australian Radjenovic/Pittman s-a răsturnat.

Detalii, in editia de maine a ziarului Prahova.