Clovni, animale exotice, numere de iluzionism, levitaţie sau jonglerii. Sunt numai câteva dintre ingredientele spectacolului interactiv de care s-au putut bucura atât copii cât si adulţii aflaţi în aceste zile pe Valea Prahovei.
Copiii au interacţionat imediat cu clovnii, prestidigitatorii sau fachirii. Nu au lipsit incredibilele numere de levitaţie în care diferite obiecte au plutit pur şi simplu în aer spre uimirea spectatorilor.
Animalele prezente pe scenă nu i-au speriat mai deloc pe cei mai mici dintre spectatori. Aceştia au avut ocazia să admire de la mică distanţă, sub atenta supraveghere a îngrijitorilor, atât şerpii cât şi crocodilul. Unul dintre cele mai aşteptate momente a fost meciul de box în care maimuţica Marcellino l-a făcut K.O. pe piticul Colorado.
Rebela maimuţica Marcellino i-a cucerit imediat pe copii cu reprezentaţia sa extrem de amuzantă.
Ciprian Toredo, în vârstă de 34 de ani, reprezintă cu mândrie a treia generaţie de magicieni din familia sa, una dintre cele mai profesioniste si cunoscute în domeniu. Încântat de reacţia publicului, magicianul spune că va face tot posibilul ca la vară sa se întoarcă pe Valea Prahovei unde va monta o arenă cât mai încăpătoare.