După ce Răzvan Burleanu a fost primul candidat la şefia Federaţiei Române de Fotbal, care, în perspectiva alegerilor pentru funcţia de preşedinte, a avut discuţii cu reprezentanţi ai cluburilor prahovene cu drept de vot, alţi doi candidaţi care sunt, teoretic, şi principalii favoriţi la scrutin – Gheorghe Popescu şi Vasile Avram – au anunţat că vor include judeţul nostru în vizitele lor.
Consfătuirea anuală a Federaţiei Române de Fotbal, cu membrii afiliaţi la nivelul ligilor II şi III, precum şi cu reprezentanţii AJF-urilor, desfăşurată la finalul săptămânii trecute la Braşov, a constituit şi o primă întâlnire cu “caracter electoral”, lucru interpretabil, într-un fel.
Astfel, cei doi candidaţi prezenţi în faţa reprezentanţilor echipelor şi-au susţinut programele pentru şefia FRF, apoi au anunţat că vor ajunge în teritoriu, pentru a discuta în fiecare judeţ în parte. Atât Avram cât şi Gică Popescu au planificate întâlniri la Ploieşti, până la jumătatea lunii februarie.
Popescu a mers mai departe în discursul său, declarând: “Se tot spune că sunt susţinut politic, că am prieteni în politică. Eu mă bucur că este aşa, pentru că political poate ajuta foarte mult fotbalul”.

Detalii, în ediţia de mâine a ziarului Prahova.