Pentru Angela Gheorghiu (48 ani), anul care tocmai s-a încheiat a fost unul bogat din toate punctele de vedere. Celebra soprană de origine română a susţinut numeroase concerte în toată lumea. În paralel, nici viaţa sentimentală a artistei nu a fost mai prejos!

Toamna i-a adus artistei un partener tinerel. La nici cinci luni de la despărţirea de Cezar Ouatu, Angela Gheorghiu şi-a făcut apariţia la braţul medicului stomatolog Mihai Ciortea (26 ani).

Relaţia celor doi a fost dezvăluită în exclusivitate de Click!, când fotoreporterii ziarului nostru au surprins-o pe soprană şi iubitul ei tinerel în timp ce se sărutau pătimaş, într-un parc din Capitală.

Mihai Ciortea a însoţit-o pe soprană şi la concertele din străinătate. În ultimele două luni ale anului trecut, acesta a făcut naveta la Viena unde soprana a avut mai multe contracte, scrie click.ro.

Tânărul i-a fost alături artistei şi la concertul din 23 decembrie de la Sala Radio. Mai mult, cei doi au petrecut sărbătorile acasă, în România, în casa sopranei. Angela Gheorghiu a dat o petrecere în Ajunul Crăciunulul şi l-a prezentat oficial pe iubitul ei mai tânăr întregii familii, dar şi tuturor apropiaţilor ei. Surse spun că se iubesc atât de mult, încât o căsătorie n-ar fi exclusă.

În prima jumătate a anului trecut, Angela Gheorghiu a finalizat divorţul de soţul ei, Roberto Alagna, după care s-a afişat fără menajamente alături de mai tânărul ei iubit, Cezar Ouatu (33 ani).