Reveniţi duminică din cantonamentul de o săptămână efectuat la Gura Diham, handbaliştii echipei divizionare CSM Ploieşti au reluat antrenamentele la Sala „Olimpia” în vederea debutului returului de campionat. În plus, maine şi vineri, formaţia pregătită de antrenorii Dragoş Dobrescu şi Ion Nicolae va disputa şi două meciuri de verificare.
Astfel, primul dintre acestea va avea loc în deplasare, maine, de la ora 11.00, când CSM Ploieşti va întâlni formaţia din Liga Naţională – CSM Bucureşti. Echipa din Capitală se află pe locul 11, penultimul, în clasamentul campionatului, cu o singură victorie din 13 meciuri. În cadrul lotului formaţiei bucureştene se regăsesc şi trei jucători ploieşteni: George Stăncioiu (care a evoluat în prima parte a sezonului trecut pentru CSM Ploieşti), Ionuţ Iancu şi Alin Budui (componenţi ai lotului naţional de tineret, proveniţi de la Centrul Naţional de la Sighişoara şi formaţi sub comanda profesorului Ilie Coman, la Gr. Şc. „1 Mai”).
Al doilea meci din această săptămână programat de echipa prahoveană va avea loc vineri, în Sala Sporturilor „Olimpia”, începând cu ora 15.00, adversară fiind o colegă de serie din Divizia A, anume CSM Focşani 2007. Gruparea moldoveană se află cu un singur loc mai jos faţă de CSM Ploieşti în clasament, cele două formaţii fiind departajate de şase puncte.

Detalii, în ediţia de mâine a ziarului Prahova.