Petroliștii au profitat din plin de după-amiaza liberă de ieri, primită de la antrenorul Cosmin Contra, și s-au distrat pe cinste la piscina interioară a hotelului, unde glumele și farsele s-au ținut lanț.

Luni a fost prima zi a stagiului din Antalya în care lupii au avut un singur antrenament, dimineață, iar după-amiază au fost liberi și și-au petrecut timpul după cum au vrut. În timp ce grupul portughezo-braziliană, compus din Geraldo, Pecanha, Romario, Guilherme și Camara, completat de Hoban, Achim și juniorul Ilie a plecat să viziteze localitatea Belek, ceilalți fotbaliști au rămas la hotel. O idee nefericită cel puțin în cazul lui Marinescu, învins de Morar la tenis de masă, la capătul unei partide aprig disputate. Însă, indiferent de modul în care au ales să-și ocupe timpul, toți jucătorii și-au dat întâlnire la piscina hotelului, iar aici a început show-ul.

Morar și Hoban, acrobații de serviciu

Cei doi jucători ai Petrolului s-au întrecut în tot felul de acrobații, stârnind admirația colegilor, care au încercat imediat să-i imite. Ajutându-se reciproc, Hobi și Mori au executat nenumărate flic-flacuri, cele mai multe dintre ele extrem de reușite. Asta în timp ce Beța îl instruia pe mezinul Ilie despre cum trebuie să-și pregătească saltul pentru a ajunge la performanțele celor doi.

Priso nu știe să înoate

Dacă pentru toți fotbaliștii ora și jumătate petrecută la piscină a fost o adevărată plăcere, nu același lucru se poate spune și în cazul lui Priso. Mijlocașul de bandă nu știe să înoate și s-a panicat serios atunci când Mutu l-a desprins de marginea bazinului și l-a lăsat să se descurce singur, spre amuzamentul general. Camerunezul a fost, de altfel, unul dintre lupii pe seama cărora s-au făcut cele mai multe glume.

Maseurii, aruncați îmbrăcați în apă

Jucătorii au avut grijă ca toată lumea să se ude, iar după ce Mutu i-a făcut o farsă antrenorului Contra și a plonjat în piscină împreună cu acesta, aceeași soartă a avut-o și managerul sportiv Marius Nicolae. Însă cei mai nefericiți au fost cei trei masori ai echipei, Răzvan, Florin și Mortada, care au fost luați pe sus de fotbaliști și aruncați îmbrăcați în apă.

Refacere cu masaj și saună

În paralel cu distracția din piscină, galben-albaștrii au avut parte de un adevărat răsfăț din partea maseurilor, care ”i-au luat la mână” pe fiecare în parte. Lupii au intrat și în saună, astfel că acum sunt refăcuți complet și pregătiți să revină, începând de astăzi, la programul cu două antrenamente zilnice, iar joi urmează să dispute primul amical din acest stagiu, în compania austriecilor de la Sturm Graz.

fcpetrolul.ro