Petrecerea de Revelion este unul dintre cele mai fastuoase si asteptate evenimente de peste an. Vrei ca Anul Nou sa te prinda mai ravisanta ca oricand, de aceea, iti planifici din timp intreaga tinuta.

Daca ti-ai ales deja rochia, accesoriile si machiajul glossy, este timpul ca intreaga ta atentie sa fie dedicata parului si coafurii.

Inainte de a alege coafura, ai grija sa-ti pui la punct sanatatea parului, astfel incat sa straluceasca de la radacina pana la varf!

Iata cateva trucuri simple, dar eficiente, prin care redai rapid stralucirea si supletea de care are nevoie parul tau la un astfel de eveniment somptuos!

Vopseste-ti parul cu putin timp inainte de Revelion!

Parul proaspat vopsit are o stralucire speciala, de aceea, este indicat sa recurgi la aceasta procedura de infrumusetare cu doar cateva zile inainte de marele eveniment. Foloseste o vopsea de calitate, cu poprietati hranitoare si hidratante, care sa redea frumusetea si supletea parului si sa-l protejeze de radicalii liberi cu care intra in contact zi de zi.

Spala-ti parul cu apa calduta!

Nu folosi niciodata apa fierbinte atunci cand te speli pe cap. Temperatura crescuta a apei are tendinta de a usca parul si de a deteriora varfurile. Este indicat sa-ti clatesti parul cu apa calduta, pentru a nu-i afecta stralucirea.

Foloseste functia de aer rece a uscatorului de par!

Nu-ti usca parul cu jetul de aer fierbinte, intrucat il usuca si il deterioreaza rapid, predispunandu-l la cadere. Cum la petrecerea dintre ani nu-ti doresti un par tern si lipsit de stralucire, este indicat ca de fiecare data cand te usuci la par, sa folosesti treapta cu aer rece.

Da-te intotdeauna cu balsam, dupa samponare!

Aplicarea balsamului este un pas obligatoriu in procesul de spalare a parului. Rolul balsamului nu este doar acela de a descurca parul „naravas”, care are tendinte de incurcare, ci si de a-l catifela si a-i reda stralucirea.

Aplica o masca hranitoare!

Din cand in cand, parul tau are nevoie de un surplus de hrana si hidratare. Mastile au rolul de a-i furniza parului toate substantele nutritive de care este privat in sezonul rece. De aceea, este important sa respecti rutina de aplicare mastii de par, cel putin o data pe saptamana. Alege intodeauna tipul de masca potrivit pentru tipul tau de par – uscat, gras, deteriorat – , daca vrei sa-i pastrezi stralucirea mai mult timp.

Cel mai indicat este sa-ti prepari mastile acasa, din combinatii de ingrediente naturale. Daca nu ai la indemana ingredientele necesare pentru tipul tau de par, opteaza pentru o masca din comert, dar asigura-te ca nu contine parabeni sau chimicale care afecteaza, pe termen lung, sanatatea podoabei tale capilare

Foloseste produse de styling pentru stralucire!

Nu in ultimul rand, apeleaza si la produsele cosmetice de styling create special pentru a conferi parului stralucire si suplete. Aplica produsele conform indicatiilor de pe prospect, dar insista cu ele in special cand te pregatesti sa-ti realizezi coafura pentru Revelion. In acest fel, vei fi sigura ca pe langa coafura sic pe care o vei avea, parul tau va straluci din plin si va avea aspectul glam si sexy pe care-l doresti de la el!