FC Petrolul Ploiești le-a făcut o nouă bucurie suporterilor prin deschiderea celui de-al doilea magazin oficial al clubului, de această dată în cadrul Ploiești Shopping City.

Petrolul își respectă fanii și încearcă să le răsplătească fidelitatea cu fiecare ocazie. Un astfel de moment s-a petrecut ieri după-amiază, odată cu inaugurarea Fanshop-ului de la parterul Ploiești Shopping City (intrarea spre cinematograf). În prezența a aproape 500 de susținători ai ”lupilor”, fosta glorie Mircea Dridea și antrenorul Cosmin Contra au tăiat panglica noului magazin, iar primii 200 de cumpărători ai produselor Puma au primit cadou câte un tricou.

Jucătorii și antrenorii Petrolului au stat la dispozitia suporterilor de toate vârstele pentru poze și autografe, cei din urmă felicitându-i pentru calificarea de miercuri în semifinalele Cupei României. În noul Fanshop, suporterii au la dispoziție o gamă largă de produse Puma, pe lângă cele cu insemnele FC Petrolul, de la tricouri de joc identice cu cele purtate de jucători la meciurile oficiale, treninguri, geci de iarnă, până la ghete de fotbal, pantofi sport și mici suveniruri.

La eveniment, alături de oficialii clubului au fost prezente și fostele glorii Mircea și Virgil Dridea, Camil Oprișan, Eduard Iuhasz și Octavian Grigore, precum și fosta campioană mondială Corina Ungureanu.

fcpetrolul.ro