FC Petrolul Ploieşti îi urează ”La mulţi ani!” lui Cosmin Contra, antrenorul principal al echipei noastre împlinind, astăzi, vârsta de 38 de ani.

Instalat la cârma Petrolului în toamna lui 2012, Contra este în acest moment unul dintre cei mai longevivi tehnicieni din Liga I. Sub comanda sa, galben-albaştrii au reuşit la finele sezonului trecut să se claseze pe locul 3 şi au câştigat Cupa României după o pauză de 18 ani, aceaste performanţe fiind urmate de un parcurs remarcabil până în play-off-ul Ligii Europa.

Din stagiunea trecută şi până în etapa a 10-a acestui sezon, cu Cosmin Contra pe bancă, FC Petrolul a reusit o serie de 26 de meciuri fără înfrângere în campionat, un adevărat record pentru gruparea noastră, Gaz Metan Mediaş fiind formaţia care a pus capăt acelui lung şir de partide memorabile.

”De ziua mea îmi doresc să câştigăm jocul cu U Cluj, ar fi cel mai frumos cadou pe care băieţii mi l-ar putea face”, a declarat Contra, care a anunţat recent că a ajuns la un acord de principiu cu oficialii clubului pentru a-şi prelungi contractul cu Petrolul.

Clubul nostru îi doreşte multă sănătate şi la cât mai multe succese pe banca „lupilor”!

La mulţi ani, Mister!

fcpetrolul.ro